Onsdagen den 29:e februari 2012

Chilldag. Tycker verkligen att jag borde plugga mer, menee.. ah. Sara kom över och vi käkade frullis tillsammans. Jag är king på frulle. Sedan drog vi ner på stan och jag köpte en massa kläder second hand. Bland annat fem fina tröjor, varav en mysigt tjock. En blus, en kavaj och fyra skjortor som jag ska göra collars av. Åh, vad lycklig jag känner mig. Nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på dokumentär om björnar tillsammans med vänner och familj, ganska nice ändå. Ska väl gå och lägga mig någon gång framöver, så godnatt!

Tisdagen den 28:e februari 2012

Ganska sweet dag. Började med en kopp choklad i morse, sedan bar det av ner till norrtälje för att ta en fika. Huum. Köpte lite mer smink (s.l.u.t.a k.ö.p.a onödigasakerblälo!). Har varit på jakt efter den ultimata eyelinern, men har ännu inte hunnit testa eller hittat den rätta! Känner mig lite som i en sminkreklam där man ba: Searching for the mr. right? Want to have something that will last forevah?! Meh, svar ja. Jag färgade Sandras hår och det blev verkligen jättefint! alldeles håningsblont! Sedan lockade jag det och sminkade henne, du vet tjejgrejer. Hon är så himla sötig. Så åt vi nattacos och såg varandra djupt in i varandras ögon över matbordet. Nattkäk är ganska underskattat. Saknade Linas guacamole like crazy, ååh, dreggel. Önskar mig hennes superpowers, helst inslagna. Men nu ska tjejen sova. GODNATT!

tisdagen den 28:e februari 2012

Grattis till vackra Sara idag, som fyller hela 17. yo ol' lady. Idag lyssnar jag på Bilreklammusik och är allmänt grå och tråkig.
PLUGGA LOVISA! PLEASE OH PLEASE!

tisdagen den 28:e februari 2012

I saw you at the station,
You had your arm around what's-her-name
She had on that scarf I gave you
And you got down to tie her laces

You looked happy, and that's great
I just miss you, that's all




Tisdagen den 28:e februari 2012


Jade?
Alexander?
Do you remember that day you fell out of my window?
I sure do, you came jumping out after me.
Well, you fell on the concrete and nearly broke your ass and you were bleeding all over the place and I rushed you off to the hospital. Do you remember that?
Yes, I do.
Well, there’s something I never told you about that night.
What didn’t you tell me?
While you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was going to be your last, I was falling deep, deeply in love with you and I never told you ‘til just now.
Now I know.

Måndagen den 27:e februari 2012



Måndagen den 27:e februari 2012


Idag har jag hängt ett slag med denna katt. Hon är cool och tycker också om foccacia. Inhandlade lite smink och saker. Väldigt nice, faktiskt.

söndagen den 26:e februari 2012


"When I say, "I love you," it's not because I want you or because I can't have you. It has nothing to do with me. I love what you are, what you do, how you try. I've seen your kindness and your strength. I've seen the best and the worst of you. And I understand with perfect clarity exactly what you are. You're a hell of a woman."

Söndagen den 26:e februari 2012

Jaaaaag... vill att det ska bli sommar någon gång så man kan ha kjolar och tunna vårjackor. Och så skulle jag vilja ha dessa skorna på fossingarna.. suck. Egentligen pluggar jag, fast egentligenegentligen inte.

Lördagen den 25:e februari 2012

Min nya leopard-färgade skjorta från HM! Den tycker jag om litegranna.

Detta hade jag alltså på mig igår. Bra dag - sista dagen i skolan, sedan chilla med vänner och träffa lite nya jordgubbar. Jag är förresten bäst på stripp-memory, just sayin'. Happ. Idag ska jag se på melodifestival med Linis, och sånt gör mig ganska lycklig. Lov. Vänner. Det är kärlek det.

torsdagen den 23:e februari 2012

Jag dör lite. Jag älskar människan så att det gör ont.

Torsdagen den 23:e februari 2012


Torsdagen den 23:e februari 2012

Hey, I put some new shoes on,
And suddenly everything is right,
I said, hey, I put some new shoes on and everybody's smiling,
It's so inviting,
Oh, short on money,
But long on time,
Slowly strolling in the sweet sunshine,
And I'm running late,
And I don't need an excuse,
'cause I'm wearing my brand new shoes.

Jag har en ny hatt. Jag tror att jag flyttar in i den. Winken var riktad åt felicia, just so you know. Jag kände liksom att jag inte winkade tillbaka tillräckligt på psykologin igår. Och Julia är jättesöt hon också, (så i lite hemlighet sådär winkar jag åt henne med). Köpte förresten en megajättefinüber-skjorta igår på hm... så var den sönder! DAMN YOU!

tisdagen den 21:a februari 2012

Meh. Lite grejer som jag är ganska sugen på atm. Älska mint. mums.

Tisdagen den 21:a februari 2012


Söndagen den 19:e februari 2012

Mina nära och kära påminner mig varenda dag varför livet är en gåva

Lördagen den 18 februari 2012

Ibland slår det mig att jag nog har för roligt när jag är ensam. Procrastination is the shit. Skoja, det är det inte.
▲ Jag tycker förresten att trekanter är fina. (Lovisa har upptäckt specialtecken. omg osv.)

torsdagen den 16:e februari 2012

Hej, här kommer bildtattarn. Jag blev bara så hjärteglad när jag såg denna fina. Agnes och Los take on "today i'm wearing this" - dagens outfit: Parasit a la Lo. Bilden tog vackra Astrid.

Torsdagen den 16:e februari 2012

Det här är Kenta och han hårar sönder mig. Men det är okej för mig, för han ska sova här inatt.

Som du kanske förstår är jag hundvakt idag, så nu sitter jag och skriver uppsats med denna sötingen. Gulligulligull. Han heter Kenta och är hammarbyare. Har haft sjukt kul idag med klassen. Älskar er, ni är så himla mysiga allihopa. Hade spanska. Var kul. Hade matte. Inte så kul. Det känns lite som om le Emma de matematik inte tycker om mig, men det är lugnt. (Nooooo). Så efter lovet ska jag komma tillbaka och vara smart igen, eller, ja, det är så planeringen ser ut i alla fall. Det kan ju ske komplikationer.
Känner mig lite tråkig. Blä på den. Så jag återgår till mitt plugg. Nooooooo°°˚˚˙˙˙

Onsdagen den 15:e februari 2012

Lo fortsätter med sitt gif.ande - claro que si, madame. Har liksom blivit morgonrutin by now.

Kul dag. Ja fast ändå nej - Psykologiprovet kan ju få försvinna bort.. ett tag.. ganska länge. YOU SHALL NOT räknas you damn prov. Tänkte också uppmärksamma att vi har haft besöksrekord i bloggen idag.. da da dam - hela 8 mänskilga varelser, eller tja, vad vet jag? Kul om ett ufo sitter nu och tänker "här bör vi ju inte landa". Vad meningsfullt mitt liv blev nu, lilla jag som räddat oss jordgubbar från en invasion från yttre rymden. Önsketänkande, det du.

"kk pontus untz untz kk pontus untz untz" Ness made my day. (ni ba "makes no sense")

Jada jada, vad har hänt idag? Åh, jag vet! Min mobil gick sönder, igen. Precis när jag levde livet så BAM. Så kom reklamen för Steve Jobs-dokumentären på TV, och där satt jag och bara "SORRY!" in a william fashion. Känns som om han vänder sig i graven lite. Steve alltså. Fick förresten reda på att en jag känner känner någon som känner en tjej som har varit tillsammans med honom, så nu känns det vårt förhållande lite mer intimt. Mitt och Williams, alltså. Önsketänkande återigen.
Idag har jag, som sagt, failat på prov och haft matte. Fick just hicka, men tillbaka till min dag. Efter skokoko fick jag följa med Astrid och Agnes till Täby centrum, ni vet, välgörenhet. Så träffade jag en ny jordbo. Ganska ballt.
FÄRDIG! Godnatt jordgubbar och ev. oidentifierade flygande föremål.

Tisdagen den 14:e februari 2012

Bilden är riktad åt mig själv då jag gått runt och whinat mest hela dagen, hehe. Och för att gårdagens inlägg var ganska whiny det med. Men whatevah.

Sååå, alla hjärtans dag, gott folk. CP-dag idag (bokstavligt - Checkpoint-dag) ((fast låt oss säga cpdag)). Ganska nice ändå. Efter skolananan drog jag till Täby centrum med Agneesiie och Hanna Potter. DET var nice. Så käkade vi på donken. Gud vad häftiga ni är.

Eureka kom förbi "Hej, vill ni var med i en intervju om er ("säkert helt fantastiska och händelserika") alla hjärtans dag!?"

...



answer: no
Var ganska sugen på att bah "jag är egosexuell." Men jag sparar på den tills bättre tillfälle. Kul att vara ful, de mä.

måndagen den 13:e februari 2012

Har kollat på scenen ca 400 grader senaste veckan. Bölar sönder mig själv. Känns ju bra.

Nääme.. hej. Känner mig lite illa till mods, vet inte om det beror på skolan. Kan ju göra det. Nu när det känns som om allt kollapsar. Typ som i inception. Jag och mina filmreferenser. and. i.mis..use..punkter. mitt i natten. Jag vill ha Benedict Cumberbatch. Lite för cool för at bru mej om staving. Kom precis på att det är alla hjärtans dag om... 10 min typ. Kul. Väldigt roligt. Grejen är att jag aldrig klagat innan, men nu känns det ganska skit. Känns lite som om alla andras liv är så händelserika, och där står jag kvar på perrongen och väntar på något som aldrig kommer. Men åh, vad djupt det blev. Not. Vill till Hogwarts. Fortsätter att vänta på mitt brev som kom bort i posten.


/rant over. Godnatt

Söndagen den 12 februari 2012

Här kommer en fräääsh bild, tja. Pff, jag har plugg på gång och då gör jag hellre något annat.

Den senaste veckan har varit enastående, fantastisk, spektakulär. Jag trivs i min nya klass som fisk i vatten, eller hur det nu är man säger. Känns i alla fall som jag är på hemmaplan och alla är så himla härliga, varenda en! Jag har gått en termin i sam - media, men kände att det inte var något för mig. Så nu går jag alltså i sam - beteendevetenskap, och återigen leker livet. Ganska chill. I fredags var det debattdag, och istället för att få vara unga vänteraktivister eller läkare utan gränser tilldelades vi rollen som RFSU. Ehh.. ja. Fick däremot chansen att kasta kondomer på påven när vi hade kondomregn. Och så fick jag en applåd från publiken när jag gjorde ett uttalande om våldtäkter. Ganska nice. Efter skuueel träffade jag Sara, du coola katt. Vi fikade på pelikan och efter några månader utan deras foccacia kan jag ju bara sammanfatta mitt besök med mungasm. "Shit, va gått". Det var roligt att träffas, prata om grejer och sånt. alot a lave to yo. Det där var typ mitt "Italian-mode".

I går, alltså lördag, var jag och gymmade (häpna nu va!?) med Lina. Jag kan inte böja magen idag.. mennee... jag kan nog klara mig ändå. Så skildes vi åt. tears. För att sedan mötas upp igen på kvällen för att se på melodifestivalen. Fuck Timotej och så dog en liten del inom mig när Di Leva inte gick vidare. HUR!?!?! ge aldrig upp.


Nu återgår jag till mitt pluggande. Shoot me!

fredagen Den 3:e februari 2012