Fredagen den 30:e mars 2012

Vi skulle skriva en kort berättelse på engelskan. Jag bestämde mig för att rimma.

Onsdagen den 28:e mars 2012

Blä på studiedagar då man är fett pepp på att göra saker som man ska men som slutar med att man är grinig och inte har gjort ett skit. Jag har haft studiedag idag. Tjolahopp. Närå, nu ska vi inte vara så himla neggo. Jag fick äran att få krama både Hanna och Agnes idag förresten. På en ledig dag. Är inte livet underbart.

ke. Nu ska mongo sova hejdå

(note to self: sluta tilltala dig nedvärderande i tredjeform)
(ps. NEJ i won't)

tisdagen den 27:e mars 2012


"Man måste bära sin sorg i armarna
Man måste härma de som orkar,
de som fortsätter ändå"

"Ingen annan skulle förstå
Och ingen annan skulle gå en meter för mig
Jag behöver dig"

"Jag orkar inte va rädd mer
Du måste ta mig någon annanstans,
Hör du mig?"



måndagen den 26:e mars 2012

Åh, drömmer mig bort. Alltså, denna kamera är bara helt... helt underbar.

måndagen den 26:e mars 2012


söndagen den 25:e mars 2012


lördagen den 24:e mars 2012

Linnea Henriksson – Alice
"Kanske fånigt att säga, men jag har aldrig varit så stolt"

Har hänt massa roliga saker i mitt liv känns det som. Och när det är alltför roligt utanför min lilla bubbla spenderas det inte så mycket tid på bloggen, hihi. Skolan är så nice, med fikaeftermiddagar på Täby Centrum tillsammans med vänner och pyramider. Ni vet, trekanter och sådana ting. Vi har fått en till våning i skolan som är ASBALL. Vi har en egen biograf!? alltså dafuq?!

Idag har jag haft dejt med Lina. Hon är finastesteste. Vi gick och såg på hungerspelen. Oh, so great. Sitter och panikar lite tillsammans med varandra inne på biografen. Busiga vi är. Puss.

Lördagen den 24:e mars 2012


onsdagen den 21:a mars 2012

When feeling oh so silly




tisdagen den 20:e mars 2012

We'll call her Nebraska, Nebraska Jones. She'll have your nose, just so you know.

Tisdagen den 20:e mars 2012

Nämen, vad har vi här!? Lite tjej-porr såhär tidigt på kvällen? Yep. Håhåhhåhåhåhå~

Chilldag. Lina kom hit och vi satt oss ned och pluggade. Jag har städat också. Och så har jag tagit bort madrasserna. How sad. Gjorde wraps till middag för jag åt pannkakor till lunchis. Har tre prov imorgon. VAD ROLIGT LOVISA, PLEASE DELA MED DIG. Mah. Jag vill att smyckena ska komma nu och jag vill gå chill-á-la-fotokurs i skolan för riktiga ämnen är för tråkiga. Sen är jag pissed off för att mitt namn är stulet. Fcu. Fast jag är ganska glad i livet just nu. Känns som om jag skulle komma med något roligt men :PpPPPPpppPppPppPpppP
▲▲▲

Måndagen den 19:e mars 2012

Jag har bemötts på många olika sätt när jag berättar att jag kör no-poo. Många ser ut som frågetecken, och när jag berättar vad det innebär blir många nyfikna, men några också äcklade. Jag undrar varför. Vilket jävla Äckelsamhälle vi alla lever i utan att tänka på det. Den du.

Söndagen den 18:e mars 2012

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur,
happy kitty, sleepy kitty, purr purr purr ♥
Saker som är lite sådär knepiga just nu.
1) Jag vill behålla alla madrasser i mitt rum för
1.5) jag kan ligga ÖVERALLT..
problemo - jag kan inte öppna le garderob.
2) Efter att ha sett halva säsong 1 av PLL så har jag una questiåån.
HUR funkar gipsade ben? kan man ha tighta jeans? I.D.K
3) var fan är min mobil?
4) tappade jag precis känseln i min tå?
4.5) ja
5)Katt!?
5.5.5.3) Jafan

☛▲☚

söndagen den 18:e mars 2012

Lite smycken jag klickade hem idag från DesignByMW, ser fram emot att pynta skjortor med kragsmycken osv osv

Söndagen den 18:e mars 2012

Feeling so lucky.

Jag har varit dålig på att uppdatera. Å andra sidan så är det väl ingen som lider (om man bortser från Agnes, i know you're out there!). I fredags kom ett litet tjej-gäng hit till Norrtälje och fick uppleva det hårda livet. Ba skoja. Det var jätteroligt.

Det är ganska sjukt hur nära jag kommit dessa människor på så kort tid. Ibland känns det som om jag har känt dem hela mitt liv. Och det är ganska sjukt också hur jag kommit att älska dem så mycket. Vad kliché det låter, egentligen, men dessa människor förgyller verkligen mina dagar.

Oh! SRS BSNSS! ... ke. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte tog några foton. Men vafan. Överskattat. Skoja!

Torsdagen den 15:e mars 2012

Jag hade ingen passande bild... satte... ah.

Hej. Jag är glad och mätt och sömnig. Har precis städat klart, för imorgon ska det komma jordgubbar hit. Jag känner mig tråkig. Sov så sött!

måndagen den 12:e mars 2012

När man blir så lycklig så att allt jobbigt försvinner, när man kan skratta så att det känns som om man kommer att spricka av glädje.

LINA ÄR HEMMA NUUUUUUUUU!!!!uyfvikDV!!!!!

måndagen den 12:e mars 2012

Du kan väl skriva ett brev, det var så länge sen. Berätta hur du har det, om du har längtat hem. Är det något du behöver? Klarar du dig bra? Är det någon som ser dig, som ser dig som jag?

Du kan väl skriva ett brev

söndagen den 11:e mars 2012


söndagen den 11:e mars 2012

Ritade av Julia härom också, och ungefär såhär såg processen ut. Hon är fin.

Söndagen den 11:e mars 2012

Eftersom mitt liv är så otroligt icke-roligt just nu, (och till följd av mitt senaste emo-inlägg) , så fotade jag min frukost i morse.

... för att jag känner att det är värt att dokumentera de stunder då jag faktiskt håller mig till morgonkäk som en normal persika faktiskt skulle kunna tänka sig förtära. Och för att jag precis har fattat tycker för avocado.

Så, kära Lo, varför kände du för att förgylla dina läsares dag genom att spendera din "härliga" morgon fotandes mat? Jadu. Det kan man ju fråga sig. Ni som känner mig vet förmodligen svaret på den frågan - Lovisa har plugg, vilket leder till att hon bambambam får en existentiell kris utan dess like och börjar panikartat procrastinera. Cool story bro, needs more dragons and stuff. Nämen, nä. Nu ska vi inte vara så himla neggo. Min helg har faktiskt prytts av mer än endast stunder av panikångest.

Igår såg jag på melodifestivalen hos Pontus tillsammans med Fabiano och Alexandro Curry. De är så himla roliga. Sen vann Loreen så jag dog ju litegranna. Så himla sköna människor, jorgubbar osv. De är så bra på att göra ljud ifrån sig att jag vill ju bara typ.. susa iväg. Men det är ganska nice att lyssna också. Fast helst så skulle jag också vilja ha förmågan att kunna komponera klassiska pianostycken. Jag bör ju dock inte göra ett försök i mitt nuvarande tillstånd, hehe. För mänsklighetens bästa liksom. Hejdå kära värld. Kanske ses imorgon. Vi får se.

fredagen den 9:e mars 2012

"Oh hell, what does it matter?! So we go round the sun - if we went round the moon or... round and round the garden like a teddy bear, it wouldn't make any difference."

Har litet utav en existentiell kris just nu. Vet varken ut eller in. Vill skrika, gorma och slå. Gå genom väggar. Hålla andan i timmar. Sluta blinka. Nysa med öppna ögon. Uppfinna mirakelkurer och kunna gå på vatten. Den sista var ju i och för sig ganska genomförbar, med isiga sjöar och grejer. Men vafan, göra vatten till vin då!? Ge mig ett tecken, typ. En ball sidekick.

"You read his blog?"
"'Course I read his blog, we all do! Do you really not know that the earth goes around the sun?"

tisdagen den 6:e mars 2012


måndagen den 5:e mars 2012

Lol. Borde bli modell.
"I don't wanna change, and I don't wanna be ashamed
I'm the spirit of my Hair, it's all the glory that I bare!"

måndagen den 5:e mars 2012


Söndagen den 4:e mars 2012


Lördagen den 3:e mars 2012

Sitter hos Lina och chillar på soffan när hon står och ställer in disken, as it should be. Hehe, älskarej ganska mycket. Gänget var här nyss och vi har sett på andra chansen. Alla är så nice idag. Åh, ni roliga jordgubbar. Pöss. Godnatt. Puss på Linis.

fredagen den 2:a mars 2012

Så kan det gå. Äh, jag bara skojade.

Hade en trevlig dag med Sara, hon bjöd mig på käk. Vägen till Los hjärta - mat. True story, bro. Jag fick se hennes hus, och jag blir så avundsjuk. Jag vill också kunna gå in i inredningsbutiker och plocka. Faen. Fint var det också. Det jag egentligen ville få fram var att jag är väldigt glad för hennes skull. Sara är en sådan cool person, och har nästan alltid varit lite som den storasystern jag aldrig fick. kram. När jag skulle hem så fick jag ett sms från Lina med snacks och (vad jag trodde var helnöts-)choklad. Åh, vilken besvikelse. Fast när sällskapet är så härligt går det ändå. Hon är mysig och gosig och jag var kramgla' och slö. Så vi låg och myste i soffan tillsammans. Tills mamma, som precis hade hämtat Micke från Arlanda, kom och hämtade mig. Man har märkt att Elvis har saknat honom, men när han kom hem var Elvis tjurig och ignorerade Micke som bara attans. Som en katt. En blöt en. Äsch, han försökte väl bara play it cool. Aja, godnatt. Hjärtan, pussar och kramar osv.

Fredagen den 2:a mars 2012

Tog fram mina våriga converse och trallar runt hemma. Våren är här och jag är ganska gla'

Ska ner på stan och ta en fika med Sara strax. Ska bli kul att träffas, det var ganska länge sedan sist. Och självklart fortsätter jag med mitt oförbätterliga focaccia-ätande. Det är gott, okej!? Har fortfarande kvar lite av hm-kupongerna som damp ner i brevlådan för någon månad sedan, samt så fick jag 50 när jag var inne där för en vecka sen? Va? Glad tjej. Adios amigos!

Torsdagen den 1:a mars 2012

Gjorde en sån här grej också, vet inte riktigt vad de kallas, men collars?

Torsdagen den 1:a mars 2012


Några av sakerna jag köpte igår. Mysiga tröjor n' stuff.