Snö

Känner inte riktigt att det utanför mitt fönster är någon "snö-idyll".

måndagen den 19:e december 2011

Känner mig sjukt tapper idag.

Idag var jag hos doktorn och tog prover an' stuff. Nosocomefobi och Trypanofobi, hehe. Inte riktigt, men ändå. Men jag klarar seriöst inte av blod och sådant, speciellt inte i sjukhusmiljö. Nålar? brrr. Kan vara därför min period som emo inte var särskilt långvarig, man behövde ju liksom ha de där ärren. usch.

Idag stannar jag hemma, läser och käkar käk. That's how I roll. Imorgon ska jag till frisören och klippa av mitt äckliga och slitna hår, kommer att sörja längden. Ah, det var ju bara det. Ciao.

Lördagen den 17:e december 2011

Köpte papper och penna i fredags, kände för att rita lite. Skapade en ny kategori också. Om precis en vecka är det julafton. Hejdå.

Tisdagen den 13:e december 2011

Barcelona - Get up

Måndagen den 12:e december 2011

Låten har inget med the current state att göra, mer än att bara vara en sjukt bra låt. Blir lite småstolt över att hon är från sverige så fort man hör henne på radio, så fukin ball.

Och på tal om svenska artister så har jag följt Så mycket bättre - hatar den nya säsongen, dock. Helt fel blandning, liksom. Och jag måste säga att ALL min respekt för Laleh flög ut genom fönstret när hon började gråta över att behöva klippa får, det såg för "brutalt" ut. Herregud, din fjant, välkommen till samhället. blaha. Sedan fick jag lust att slå E-type när han totalslaktade Lalehs "snö", kan inte lyssna på den låten längre utan att höra hans kassa beat. För snö måste vara den enda låten Laleh gjort bra (även om jag måste medge att hennes cover av Ängeln i rummet är helt ok.). Tycker om Arn, hmma.

Det är kul att jag bah "nu ska jag gå och plugga, hihi, livet leker" i bloggen, när jag egentligen lägger mig och degar i sängen eller sover. Känner mig äckligt oproduktiv - men det är ju det som är fiffigt med att blogga. Man kan låtsas vara värsta chic och cool när man egentligen inte är det. Och om jag skriver att jag pluggar här känns det som om jag gjort det. Ännu mer fiffigt. Idag har jag inte gjort ett skit. Var i skolan och lite sånt. Får dåliga betyg och skyller på att jag är fett badass(lol?).

Sörjer fortfarande Freddie. Jag vill fan stämma BBC eller vilka de nu är som. dödadedede. FREDDIE. Tack liksom, cpn.

Lördagen den 10:e december 2011

"The moment I saw you, I knew it'd be the closest I'd get to being... close. I didn't know what to do with that feeling.. happiness."

Okej, jag vet att det är lame att bli ledsen över seriekaraktärers död, men nu tycker jag att mina känslor är väl befogade. Igår började jag återuppta mitt tittande på serien skins, som jag rekomenderar beyond, och tog mig snabbt igenom två säsonger - 3 och 4, den nya generationen. Eller, inte hela säsong 4 för jag fick psykbryt i näst sista avsnittet. Jag klarar seriöst inte av att se sista avsnittet. Jag kommer ju att gå sönder.

Jag började gråta hysteriskt. Så hemskt, hur kunde de göra så mot mig liksom? Och det kändes inte alls planerat, som om de bara fick spunk och blev fett random. Hur. kunde. de. göra. så. mot. mig!? Med ett jäkla baseballträ. Nä, nu går jag och lägger mig. Äter choklad eller något.

Hejdå. (mycket demonstrativt, mind you)

Tisdagen den 6:e December 2011

Hittade en gammal bild från i somras, berlinmuren. "Forever alone" blir genomgående tema för dagen som har varit riktigt jävla fittig. Jag tror förresten att jag har en narcissistisk personlighetsstörning utan dess like. Är säkert lite hypokondriker också!

Söndagen den 4:e december 2011

All black

Idag var det gammeldags julmarknad här i Norrtälje. Tänkte mig först att jag skulle strosa runt i hela Norrtälje, men eftersom alla butiker stängde klockan fyra fick jag snabba mig lite, hehe.
Nu ska jag plugga. Ueeeaa.

Lördagen den 3:e december 2011


Tordagen den 1:a december 2011

Allt har varit grått och trist på sistone - så här är en katt. Var helt omöjligt att få katten att sitta still. Vill att sommaren ska komma tillbaka.